Home

ABC Saunabouw, uw wellness specialist!

Wellness privé

De behoefte aan ontspanning van lichaam en geest in de moderne samenleving word alsmaar groter. Steeds meer mensen zoeken bewust hun wellness beleving thuis, in eigen huis. Heerlijk ontspannen in uw eigen infrarood sauna of stoombad. Genieten op elk tijdstip wanneer u het uit komt en u er behoefte aan heeft!

Uw eigen sauna- of stoomcabine thuis is momenteel dan ook de meest effectieve en populairste manieren voor functionele ontspanning! We bieden u standaard en maatwerk oplossingen. In onze showroom vindt u de nodige inspiratie.

Uw partner in standaard en maatwerk wellness projecten

Als fabrikant leveren wij wellness totaalconcepten aan zowel particuliere als professionele gebruikers. Naast de eigen productie van sauna en infrarood cabines leveren en installeren we diverse andere producten voor de recreatieve wellnessmarkt. Zo zijn we o.a. dealer van bijvoorbeeld Cleopatra stoom / douchecombinaties en Alisun bruiningsapparatuur. Ook kunt u bij ons terecht voor een whirlpool of hottub.

Professioneel maatwerk wellness

ABC Saunabouw is fabrikant en specialist in het bouwen van hoogwaardige sauna cabines en infrarood cabines voor zowel particulieren als bedrijven. Door onze filosofie, ervaren timmerlieden en gedreven vakmanschap alsmede onze jarenlange ervaring in houtbewerking garanderen u de perfecte maatwerk wellness ervaring!

Kom naar onze showroom en neem uw gratis wellness adviesboekje mee!

Bezoek onze inspirerende showroom en laat u adviseren en begeleiden door onze deskundige specialisten. In de showroom vindt u een weldaad aan standaard en maatwerk wellness inspiratie. Zo krijgt u een prima indruk van de vele mogelijkheden die een eigen sauna of infraroodcabine u biedt. Vergeet niet uw op maat geschreven adviesboekje mee nemen!

Jarenlange wellness ervaring is de basis voor ons advies!

* Niet in combinatie met andere aanbiedingen.