Glas sauna - De nieuwe generatie sauna's

Ruimtelijke en panoramische uitstraling met glas sauna's

Waar voorheen de sauna traditioneel uitgevoerd werd met veelal verticale schroten, stappen we met deze serie de toekomst in. Glazen voorwanden en/of vensters maken uw sauna ruimtelijker dan voorheen! De sauna van nu is vaak uitgevoerd met een fraai design en mag dus ook gezien worden. Uw eigen glas sauna thuis: nu betaalbaar in aanschaf en verbruik én bereikbaar voor iedereen!

Glas sauna met of zonder infrarood

Glas sauna 01U kunt uw glas sauna ook met infrarood uitrusten. Dit heeft een heilzame werking voor uw spieren en gewrichten. Deze combinatie geeft u een optimaal resultaat zowel voor lichaam en geest! En met kortgolvig IR heeft u bovendien geen opwarmtijd nodig.

De afgebeelde glas sauna hiernaast is voorzien van fraaie voorzijde met een hoekinstap en heeft de maatvoering van ca. 235 x 204 x 204 cm.(B x D x H)

Glas sauna leverbaar in diverse afmetingen en uitvoeringen

Glas sauna 02

Door middel van een glazen voorwand maakt u uw sauna ruimtelijker dan voorheen! Het is modern, strak en makkelijk schoon te houden. Deze afgebeelde glas sauna heeft een afmeting van 214 x 215 x 204 cm. (B x D x H)

Ook een glas sauna in compacte formaat

Glas sauna 03U kunt uw glas sauna ook in kleine maten krijgen. Door de geringe afmeting is er altijd wel een plek in huis te vinden voor deze kleine glas sauna. De saunakachel kunt u gewoon aansluiten op het lichtnet (230 volt).

Bezoek de showroom en neem uw gratis sauna-wellness adviesboekje mee

In onze grote en inspirerende showroom word u geadviseerd door onze deskundige specialisten. U krijgt een prima indruk van de vele uitvoeringen en mogelijkheden die uw eigen Finse sauna u biedt!

In de showroom vindt u een weldaad aan standaard en maatwerk wellness inspiratie. Vergeet niet uw op maat geschreven adviesboekje mee nemen! Jarenlange wellness ervaring is de basis voor ons advies!

1000m2 sauna showroom
1000m2 sauna showroom
ABC Saunabouw Logo
ABC Saunabouw
Plesmanstraat 54
3125 BG  Schiedam (ZH)
Nederland
010 - 481 48 23