Onze Kroon sauna's laten de concurrentie achter zich

Sinds onze oprichting in 1990 is het onze ambitie om de beste sauna te vervaardigen. Dit doen wij door het gebruik van hoogwaardige materialen en degelijke verbindingen. Onze sauna's behoren technisch tot de top. Fabricage en showroom onder één dak zorgen er sowieso voor, dat er in uitvoering haast ongelimiteerd kan worden gevarieerd. Neem tijdens uw bezoek gerust een kijkje in onze werkplaats, daar ziet u met eigen ogen hoe u sauna wordt gemaakt.

EXTRA DIKKE SCHROTEN

extra dikke schroten19 mm dikke saunaschroten rondom beschroot met extra dikke saunaschroten. Dikker dan een vloerdeel bij de bouwmarkt!

EXTRA DIK DAK

extra dik dakRuim 50% dikker geisoleerd en geconstrueerd dak voor nog meer energiebesparing. Professionele kwaliteit ook voor de particulier!

DEUR NAAR KEUZE

deur naar keuze10 Verschillende deuren. U kunt bij ons (zonder meerprijs) een deur naar keuze uitkiezen. Keuze uit 10 sauna-deuren! Zowel hout als gehard helder glas.

SPECIALE WANDCONSTRUCTIE TBV BANKOPHANGING

speciale wandconstructie tbv bankophaningOnze saunawanden hebben een speciale constructie, zodat het volledig gewicht van bank en mens word opgevangen en niet aan de schroten hangt.

BANKFRAME MET PEN EN GAT VERBINDING

bankframe met pen en gat verbinding Onze saunabanken hebben een oerdegelijk geconstrueerd bankframe met een traditioneel degelijke pen en gat verbinding.

EXTRA BREDE EN VERSTEVIGDE BANKEN MET 25% DIKKERE BANKLATTEN

extra brede en verstevigde banken met dikke banklattenMeer zit- en ligcomfort door onze extra brede banken. Door deze stevige constructie is er ook een veel groter draagvermogen.

BANKGELEIDINGS-RAIL VOORKOMT WANDBESCHADIGING

bankgeleidings rail voorkomt wandbeschadigingOnze sauna's hebben een bankgeleidingsrail om slijtage tijdens het schuiven te voorkomen. Ideaal bij het schoonmaken van de vloer!

SYMMETRISCHE HOEKEN MET MASSIEVE KERN

symmetrische hoeken met massieve kernNog meer vormstabiliteit, door de massieve kern. Elke saunacabine heeft optisch symmetrische hoeken zowel links als rechts.

HOEKSCHROTEN IN VERSTEK GELIJMD

hoekschroten in verstek gelijmdSymmetrische hoeken, door ons uitgekiende systeem zijn alle hoeken symmetrisch. Dus niet links beginnen en maar kijken hoe het rechts uitkomt.

OPTIMALE ISOLATIE MET ECO MINERALE WOL

natuurlijke isolatie materialenGeïsoleerd met extra dikke minerale wol, voor nog meer energiebesparing. Niet chemisch, veilig en duurzaam met een lange levensduur. Dus nog gezonder!

ABC Saunabouw Logo
ABC Saunabouw
Plesmanstraat 54
3125 BG  Schiedam (ZH)
Nederland
010 - 481 48 23