'Direct infra' serie

Directe warmteoverdracht; geen opwarmtijd!

De stralers van onze infraroodcabine verwarmen u direct; dus geen opwarmtijd! IR-stralers zijn door de dieptewerking goed voor uw spieren, bloeddoorstroming en immuunsysteem. Dit zorgt voor een natuurlijke ontspanning van de spieren en bevordert de totale vitaliteit van lichaam en geest! Ideaal voor mensen met spier of gewrichtsaandoeningen en werkt verlichtend bij reuma, jicht en ischias.

IR stralers, ontwikkeld voor het lichaam

De Direct Infra Infraroodcabine is ontwikkeld in samenwerking met Philips en werkt dan ook op basis van de Philips infrarood lampen (2010 Dr. Fischer). Dit zijn krachtige en intense infraroodlampen van een hoge kwaliteit, specifiek uitontwikkeld voor het menselijk lichaam. De Direct Infra infraroodcabine is daarmee ook zeer geschikt voor professioneel gebruik!

Uw eigen infraroodcabine nu ook als sauna

De infraroodcabine kan worden voorzien van een sauna kachel, waardoor de infraroodcabine ook als Finse sauna gebruikt kan worden. Modern of traditioneel transpireren, het kan allebei!

Direct infra de beste infraroodcabine

Onze infraroodcabines blinken uit in kwaliteit, exclusiviteit, functionaliteit en zijn verkrijgbaar in voordelige standaard maten. Maatwerk is ook mogelijk; onder een schuin dak, deuren/vensters of kleurentherapie.

Bezoek de showroom en neem uw gratis sauna-wellness adviesboekje mee

In onze grote en inspirerende showroom word u geadviseerd door onze deskundige specialisten. U krijgt een prima indruk van de vele uitvoeringen en mogelijkheden die uw eigen Finse sauna u biedt!

In de showroom vindt u een weldaad aan standaard en maatwerk wellness inspiratie. Vergeet niet uw op maat geschreven adviesboekje mee nemen! Jarenlange wellness ervaring is de basis voor ons advies!

1000m2 sauna showroom
1000m2 sauna showroom
ABC Saunabouw Logo
ABC Saunabouw
Plesmanstraat 54
3125 BG  Schiedam (ZH)
Nederland
010 - 481 48 23