Direct Infra - infraroodcabines

  • Direct_infra_slide_1.jpg
  • Direct_infra_slide_2.jpg
  • Direct_infra_slide_3.jpg
  • Direct_infra_slide_4.jpg
 

Directe warmteoverdracht; geen opwarmtijd!

De stralers van onze infraroodcabine verwarmen u direct; dus geen opwarmtijd! IR-stralers zijn door de dieptewerking goed voor uw spieren, bloeddoorstroming en immuunsysteem. Dit zorgt voor een natuurlijke ontspanning van de spieren en bevordert de totale vitaliteit van lichaam en geest! Ideaal voor mensen met spier of gewrichtsaandoeningen en werkt verlichtend bij reuma, jicht en ischias.

IR stralers, uitontwikkeld voor het lichaam!

De Direct Infra Infraroodcabine is ontwikkeld in samenwerking met Philips en werkt dan ook op basis van de Philips infrarood
lampen (2010 Dr. Fischer). Dit zijn krachtige en intense infraroodlampen van een hoge kwaliteit, specifiek uitontwikkeld voor het menselijk lichaam. De Direct Infra infraroodcabine is daarmee ook zeer geschikt voor professioneel gebruik!

Moderne warmteoverdracht, snel, effectief, veilig en weldadig!

Gratis Kachel

De stralers van onze Direct Infra infraroodcabine verwarmen de personen en wanden direct; dus geen opwarmtijd! Dit zorgt voor een natuurlijke ontspanning van de spieren en bevordert de totale vitaliteit van lichaam en geest!

Uw eigen infraroodcabine nu ook als sauna!

De infraroodcabine kan worden voorzien van een sauna kachel, waardoor de infraroodcabine ook als Finse sauna gebruikt kan worden. Modern of traditioneel transpireren, het kan allebei!

Direct infra de beste infraroodcabine

Onze infraroodcabines blinken uit in kwaliteit, exclusiviteit, functionaliteit en zijn verkrijgbaar in voordelige standaard maten. Maatwerk is ook mogelijk; onder een schuin dak, deuren/vensters of kleurentherapie.

Infraroodcabine zowel voor bedrijf als de particulier

In vele vakantieparken, thermen, saunahuizen, hotels én particuliere woningen komt u onze Direct Infra infraroodcabines tegen. Een infraroodcabine maakt uw wellness faciliteit compleet!

Bezoek onze showroom en neem uw gratis Infrarood-wellness adviesboekje mee!

In onze inspirerende showroom wordt u geadviseerd over een infrarood sauna door deskundige specialisten. U krijgt een prima indruk van de vele uitvoeringen en mogelijkheden die een eigen infraroodcabine u biedt!

Infrarood sauna op 230 volt | Gewoon op het stopcontact; stekkerklaar...

PlugAndPlay