Combi sauna - Uw eigen infrarood én sauna thuis!

Lekker genieten in een combi sauna

Waarom kiezen als het ook allebei kan! Een Finse sauna waar u tot rust komt met infrarood, het is een zeer geschikte optie en het is ook goed voor uw gezondheid. Zo kunt u kiezen wat u het lekkerst vindt.

Waarom infrarood in uw sauna?

In uw eigen Finse sauna kunt u altijd heerlijk ontspannen van de warmte. Infrarood helpt mensen met spier of gewrichts-aandoeningen en werkt verlichtend bij reuma, jicht en ischias.

Ook is het ontspannend na een middag sporten om even uw spieren tot rust te brengen met de korte golf infrarood. Vooral als het om uw gezondheid gaat dan is infrarood in uw sauna de juiste oplossing.

Combi sauna uit eigen fabriek!

Een combi sauna laten maken door ABC Saunabouw? Door de productie in eigen fabriek brengen wij de top kwaliteit thuis. Een combi sauna kunnen wij op elke gewenste plek en ruimte bij u thuis plaatsen.

In elke huis is er plaats voor een combi sauna; logeerkamer, tuinhuis, bergruimte, garage, badkamer of zelfs onder een schuin dak! Onze Luxe combi sauna’s komt u tegen in: beauty salons, sportscholen. Hotels, kuuroorden etc.

combi sauna

Kom nu naar onze showroom en neem uw gratis wellness adviesboekje mee

combi sauna

Heeft u de keuze gemaakt voor een combi sauna? In onze inspirerende showroom wordt u geadviseerd door een van onze specialisten. Wij denken met u mee aan uw eigen combi sauna! U krijgt ook een prima indruk van de vele uitvoeringen en mogelijkheden die een combi sauna u biedt!

In de showroom vindt u een weldaad aan standaard en maatwerk wellness inspiratie. Vergeet niet uw op maat geschreven adviesboekje mee nemen! Jarenlange wellness ervaring is de basis voor ons advies!

DesignSauna
1000m2 sauna showroom
ABC Saunabouw Logo
ABC Saunabouw
Plesmanstraat 54
3125 BG  Schiedam (ZH)
Nederland
010 - 481 48 23