Luxe Design Sauna

Uw eigen luxe sauna waar u tot rust komt

Onze design sauna's met een volstrekt uniek en innovatief ontwerp! Vervaardigt uit speciaal gekozen materialen en voorzien van vele extra's. Met het fraaie lijnenspel maken we dit stijlvolle ontwerp af en verhogen we de norm met deze luxe sauna.

Luxe Sauna naar uw keuze

Bij ABC Saunabouw denken wij met u mee aan het ontwerpen van uw eigen design sauna. Opvallende kenmerken van onze luxe sauna cabines zijn verschillende design banken en interieurs maar ook natuurstenen stookzuilen.

Ook aan de buitenzijde van een design sauna is het mogelijk om het een luxe uitstraling te geven door bijvoorbeeld luxe glasvensters of diverse houtsoorten, waardoor u een luxe Finse sauna in huis heeft!

Luxe sauna uit eigen fabriek (dus ook maatwerk!)

Door de productie in eigen fabriek brengen wij top kwaliteit thuis. Onze design sauna's kunnen wij op elke gewenste plek en in iedere maat bij u thuis plaatsen. In elke huis is er plaats voor een luxe sauna; logeerkamer, tuinhuis, bergruimte, garage of zelfs een design sauna onder een schuin dak! Onze luxe sauna's komt u tegen in: beauty salons, hotels, sportscholen, kuuroorden etc.

Bezoek de showroom en neem uw gratis sauna-wellness adviesboekje mee

In onze grote en inspirerende showroom word u geadviseerd door onze deskundige specialisten. U krijgt een prima indruk van de vele uitvoeringen en mogelijkheden die uw eigen Finse sauna u biedt!

In de showroom vindt u een weldaad aan standaard en maatwerk wellness inspiratie. Vergeet niet uw op maat geschreven adviesboekje mee nemen! Jarenlange wellness ervaring is de basis voor ons advies!

1000m2 sauna showroom
1000m2 sauna showroom
ABC Saunabouw Logo
ABC Saunabouw
Plesmanstraat 54
3125 BG  Schiedam (ZH)
Nederland
010 - 481 48 23