Onze Finse sauna's zijn de absolute top!

Naast het feit dat ze er perfect uit zien, gebruiken wij gezonde en hoogwaardige (isolatie)materialen. Kwaliteit die zijn weerga niet kent.

Onze Finse sauna's zijn de absolute top!

Naast het feit dat ze er perfect uit zien, gebruiken wij gezonde en hoogwaardige (isolatie)materialen. Kwaliteit die zijn weerga niet kent.

Kwaliteit die zijn weerga niet kent!

Onze Finse sauna's zijn de absolute top in saunaland! Naast het feit dat ze er perfect uit zien, zijn ze ook gezonder en beter. Gezonde (isolatie)materialen zorgen er voor dat u meer ontspanning en gezondheid aan uw saunacabine ontleend!

Ontspannen in uw eigen Finse sauna

Stress en stoom afblazen in uw eigen Finse sauna thuis (ook op 230 volt)

In onze moderne samenleving wordt de behoefte aan ontspanning van lichaam en geest steeds groter. Gun uzelf thuis een ontspannend en verkwikkend saunabad. Een Finse sauna thuis hoort dan ook bij de hedendaagse gezondheidsbeleving. Neem af en toe de tijd om lekker gezond te ontspannen. Uw eigen Finse sauna thuis: betaalbaar in aanschaf en verbruik en neemt weinig tijd en ruimte in beslag!

Finse sauna binnen of buiten

U kunt uw Finse sauna thuis zowel binnen als buiten plaatsen. Uiteraard moeten de buitensauna's bestand zijn tegen weer, wind en regen. U kunt een massieve saunacabine in de tuin zetten, maar ook kunt u een standaard saunacabine in een tuinhuis of blokhut integreren! Voordeel is dan ook vaak dat u een voorruimte heeft waar u kunt uitblazen of kunt vertoeven tussen de sauna gang door!

Notitieblok

Finse sauna uit eigen fabriek (dus ook maatwerk!)

Door ons uitgekiend rastersysteem kunnen wij op elke gewenste plek en in iedere maat uw saunacabine plaatsen. In elk huis is er plaats voor een saunacabine; logeerkamer, tuinhuis, bergruimte, garage of de saunacabine onder een schuin dak. U komt onze Finse sauna's tegen in: beautysalons, hotels, sportscholen, kuuroorden, etc.

Bezoek de showroom en neem uw gratis sauna-wellness adviesboekje mee

In onze grote en inspirerende showroom word u geadviseerd door onze deskundige specialisten. U krijgt een prima indruk van de vele uitvoeringen en mogelijkheden die uw eigen Finse sauna u biedt!

In de showroom vindt u een weldaad aan standaard en maatwerk wellness inspiratie. Vergeet niet uw op maat geschreven adviesboekje mee nemen! Jarenlange wellness ervaring is de basis voor ons advies!

1000m2 sauna showroom
finse sauna interieur
1000m2 sauna showroom
ABC Saunabouw Logo
ABC Saunabouw
Plesmanstraat 54
3125 BG  Schiedam (ZH)
Nederland
010 - 481 48 23