Wellnessconcepten op maat!

ABC Saunabouw is dé specialist in het ontwikkelen en produceren van wellness faciliteiten. Onze producten vindt u in diverse hotels recreatie- en fitnesscentra.

Sauna & infrarood voor de recreatieve wellnessmarkt

ABC Saunabouw: uw partner voor infrarood, sauna & wellness projecten

Wij leveren kwaliteitsproducten aan ondernemers op de recreatieve wellnessmarkt. Daar waar mensen zijn die aangenaam willen genieten, daar waar rust en ontspanning de atmosfeer moeten bepalen, daar is ABC Saunabouw de aangewezen partner om uw wellnessruimte gestalte te geven.

Op tal van plaatsen in Nederland zijn sauna’s, fitnessclubs, hotels en beautycentra te vinden die door ons zijn ontworpen en geïnstalleerd. ABC Saunabouw Professioneel neemt u alle werk uit handen.

Wellnessconcepten op maat

Onze werkzaamheden beslaan het hele traject dat voorafgaat aan de totstandkoming van uw wellness omgeving: van het geven van advies en het maken van de ontwerpen tot de bouw en installatie. Uw partner van uw eerste ideeënschets tot het in gebruik nemen van uw KROON saunacabine.

APK beurt voor uw sauna!

Ook daarna kunt u op ons rekenen, want door middel van service en onderhoud zorgt ABC Saunabouw ervoor, dat uw sauna- of infraroodcabine, stoombad en bruiningsapparatuur in conditie blijft!

ABC Saunabouw Logo
ABC Saunabouw
Plesmanstraat 54
3125 BG  Schiedam (ZH)
Nederland
010 - 481 48 23