Uw eigen infrarood sauna thuis!

Doelmatige, effectieve en therapeutische IR warmte, zonder opwarmtijd. IR-stralers, door Philips specifiek ontwikkeld voor het menselijk lichaam. Gewoon op het lichtnet, stekker in het stopcontact en genieten maar.

Geniet nu in uw eigen infrarood sauna!

Doelmatige, effectieve en therapeutische IR warmte, zonder opwarmtijd. IR-stralers, door Philips specifiek uitontwikkeld voor het menselijk lichaam. Gewoon op het lichtnet, stekker in het stopcontact en genieten maar.

Geniet nu in uw eigen infrarood sauna!

Doelmatige, effectieve en therapeutische IR warmte, zonder opwarmtijd. IR-stralers, door Philips specifiek uitontwikkeld voor het menselijk lichaam. Gewoon op het lichtnet, stekker in het stopcontact en genieten maar.

Uw eigen infrarood sauna thuis

PlugAndPlay

Gewoon op het stopcontact; stekkerklaar...

Wist u dat onze infraroodsauna's gewoon op het stopcontact aangesloten kunnen worden. Hij is overal in huis eenvoudig te plaatsen. De vermogenskast legt u boven op de cabine en wordt standaard geleverd met 2.5m1 kabel.

In onze moderne samenleving wordt de behoefte aan ontspanning van lichaam en geest steeds groter. Een infrarood sauna thuis is momenteel een van de meest effectieve en populairste manieren voor functionele ontspanning. Betaalbaar in aanschaf en verbruik en neemt weinig tijd en ruimte in beslag!

Infrarood sauna met directe warmteoverdracht, geen opwarmtijd!

In traditionele sauna's wordt de lucht in 30 - 60 min. warm gestookt. Bij een infrarood sauna praat je over stralingsenergie, die direct en effectief in uw lichaam omgezet wordt in een weldadige therapeutische warmte. Net als bij zonnestraling voelt u direct de heilzame en weldadige infrarood warmte!

Zin en onzin over infrarood (dit moet u lezen en dus ook weten over infrarood)

Er wordt veel verteld over infrarood, maar wat is nu eigenlijk infrarood en hoeveel IR is er eigenlijk? Er is een groot verschil tussen de korte- en langegolf stralers, lees hier de infraroodvisie volgens Philips. Er wordt veel onzin over de infrarood sauna geschreven, wij noemen dit broodje aap verhalen.

Infrarood sauna uit eigen fabriek (dus ook maatwerk!)

Productie in eigen fabriek brengt top kwaliteit thuis. Onze infrarood sauna kan zowel met kort- als langgolvige stralers worden uitgevoerd. Kijk hier voor onze Direct Infra infraroodcabines.

Bezoek de showroom en neem uw gratis sauna-wellness adviesboekje mee

In onze grote en inspirerende showroom word u geadviseerd door onze deskundige specialisten. U krijgt een prima indruk van de vele uitvoeringen en mogelijkheden die uw eigen Finse sauna u biedt!

In de showroom vindt u een weldaad aan standaard en maatwerk wellness inspiratie. Vergeet niet uw op maat geschreven adviesboekje mee nemen! Jarenlange wellness ervaring is de basis voor ons advies!

1000m2 sauna showroom
1000m2 sauna showroom
ABC Saunabouw Logo
ABC Saunabouw
Plesmanstraat 54
3125 BG  Schiedam (ZH)
Nederland
010 - 481 48 23