Sauna op maat - Uw eigen sauna op maat

Uw eigen sauna op maat waar u tot rust komt

Heeft u bij ons een leuke standaard sauna- of infraroodcabine gezien maar is de afmeting niet ideaal voor u? Bij ABC Saunabouw denken wij met u mee, wij ontwerpen en denken met u samen tijdens het bouwen van een sauna op maat.

Uw sauna op maat naar uw keuze

Zoekt u een bepaalde maat met die afwijkt van onze standaard sauna- of infraroodcabines of wilt u een bepaalde uitstraling geven aan uw cabine dan is dit geen enkele probleem! Een van de opties die uw eigen sauna op maat kan hebben zijn verschillende design banken, interieurs en glasvensters maar ook natuurstenen stookzuilen.

Uw sauna op maat uit eigen fabriek!

Door de productie in eigen fabriek brengen wij top kwaliteit thuis. Een sauna op maat kunnen wij op elke gewenste plek en in iedere maat bij u thuis plaatsen. In elke huis is er plaats voor een sauna; logeerkamer, tuinhuis, bergruimte, garage of zelfs een sauna onder een schuin dak! Onze luxe sauna's komt u tegen in: beauty salons, hotels, sportscholen, kuuroorden etc.

Sauna op maat

Bezoek de showroom en neem uw gratis wellness adviesboekje mee

combi sauna

U kunt een kijkje nemen bij ons in de werkplaats hoe een sauna- of infraroodcabine opgebouwd wordt. Laat u inspireren door de tientallen sauna’s in onze showroom. Zo krijg u een prima indruk op vele mogelijkheden die uw eigen sauna op maat biedt!

In de showroom vindt u een weldaad aan standaard en maatwerk wellness inspiratie. Vergeet niet uw op maat geschreven adviesboekje mee nemen! Jarenlange wellness ervaring is de basis voor ons advies!

DesignSauna
1000m2 sauna showroom
ABC Saunabouw Logo
ABC Saunabouw
Plesmanstraat 54
3125 BG  Schiedam (ZH)
Nederland
010 - 481 48 23