AquaFinesse producten

AquaFinesse; alles-in-één water onderhoudsproduct voor hot tub, whirlpool en zwembad.

Gebruik AquaFinesse één keer per week voor kristalhelder water en een goede waterkwaliteit. Door de unieke preventieve werking blijft uw water in topconditie!

CLEAN - Zuivert het water vanuit de kern
PURE - Veilig voor uw gezondheid en het milieu
SIMPLE - Eenvoudig

AquaFinesse producten gebruiken betekend:

  • Kristalhelder, schoon water
  • Nooit meer slijmerige wanden of kalkafzetting
  • Vermindert het noodzakelijke gebruik van chemicaliën met 70%
  • Milieuvriendelijk
  • Zacht, zelfs voor de meest gevoelige huid

Waarom overschakelen op AquaFinesse?

Schoon, zacht, kristalhelder water (geen chemicaliëngeur) getest, goedgekeurd, onderscheiden, zacht voor de huid en het milieu. En dat allemaal met slechts één eenvoudige behandeling p/week!

Traditionele waterbehandeling versus AquaFinesse

Al tientallen jaren beleven eigenaars van hottubs minder plezier aan hun hottub vanwege het waterbehandeling systeem. Bovendien zijn de meeste eigenaars - helaas - ook gewend geraakt aan de onaangename geur en de irriterende werking van deze chemicaliën. In plaats van enkele uurtjes heerlijk ontspannen in de hottub, houden de meeste mensen er rode ogen, een geïrriteerde huid, verkleurde badkleding en een geur van verschillende ontsmettingsproducten die langere tijd blijft hangen, aan over.

Maar door AquaFinesse is dat verleden tijd!

In tegenstelling tot conventionele waterbehandeling producten maakt AquaFinesse het water in uw hottub zacht en wordt uw huid soepel en dat alles zonder sterke chemicaliën. AquaFinesse reinigt het water en de uitrusting volledig zodat er geen besmettingsgevaar meer bestaat. Daardoor hoeven biociden zoals chloor en broom minder bacteriën etc. te doden. Dit betekent dat u met aanzienlijk minder chemicaliën toekunt en minder tijd nodig heeft voor het onderhoud van uw spa. Wij adviseren om het gehalte vrij chloor/broom in het water te handhaven op het in uw land voorgeschreven wettelijke niveau.

Voeg simpelweg één keer per week AquaFinesse Hottub aan het water toe!

Eén dosis AquaFinesse per week reinigt het water, zorgt voor de juiste balans in het water en verwijdert vettige waterlijnen, glibberige oppervlakken, schuim en kalkaanslag. Daardoor heeft u meer tijd om te ontspannen en te genieten in het veilige, zachte en kristalheldere water in uw hottub of zwembad en dat zult u gegarandeerd kunnen waarderen. Met AquaFinesse wordt ontspannen in uw spabad een speciale ervaring voor u, uw gezin en uw vrienden.

Veelgestelde vragen over AquaFinesse

Bekijk hier onze pagina